ISM eCompany en valantic vormen samen krachtige internationale expert in digital commerce

02 September 2021   

Het Nederlandse ISM eCompany en Duitse valantic bundelen hun krachten. Het doel is om hun klanten naar een nog hoger niveau te tillen op het gebied van digital commerce. Het partnerschap biedt voor beide bedrijven groeikansen op de internationale markt en kennis- en capaciteitsvergroting. Een fantastische mogelijkheid om in te spelen op de toenemende vraag naar hoogwaardige digital commerce diensten, vanuit een gezamenlijke ambitie. 

Ambitieuze groei

Met meer dan 130 specialisten en vele klantsuccessen is ISM al bijna 30 jaar dé digital commerce specialist in Nederland. De toenemende vraag naar een steeds bredere set aan diensten vraagt echter om nog snellere groei. Met haar growth mindset en brede set aan competenties en ervaring is valantic daarvoor de ideale partner. Klanten profiteren direct van meer kennis, technologie, competenties én capaciteit op het gebied van digital commerce. Door een slimme combinatie van alle beschikbare platform en online marketing- en strategiediensten, worden klanten naar een hoger niveau getild.

“We waren op zoek naar een partner die onze visie deelt om alle relevante diensten vanuit één hand en tegen de hoogste kwaliteit te bieden aan klanten. Essentieel was dat we het DNA waar we zo trots op zijn kunnen behouden. We wensten een partner die onze competenties aanvult en met ons ambitieus wil groeien. Met valantic hebben we deze perfecte partner gevonden. Vanaf het allereerste contact zijn we zeer te spreken over samenwerking.”, benadrukt Niek Bosua, CEO bij ISM.

Uitbreiden op Europese markt

valantic is de nummer 1 voor digitale transformatie en één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van digitale oplossingen, consultancy en software op de markt in Duitsland. Er werken meer dan 1500 gespecialiseerde solution consultants en developers. Met ISM als partner neemt valantic een volgende stap in hun ambitie om een grote speler in de Europese markt te worden. Daarbij is het belangrijk dat het bedrijf een compleet pakket aan producten en diensten kan bieden. “Met ISM hebben we een nieuwe partner gevonden die onze expertise en oplossingsmogelijkheden op het gebied van digital commerce design, development en performance marketing verder versterken. Zowel onze multinationale als onze middelgrote klanten zullen enorm profiteren van deze nieuwe samenwerking”, vertelt valantic CEO en Partner, Holger von Daniels.

Werkgeluk en kernwaarden

Belangrijk voor ISM en valantic was de ‘culture fit’. De medewerkers van beide bedrijven hanteren dezelfde kernwaarden, bijvoorbeeld hoe ze met hun klanten en partners omgaan en hoe ze onderling samenwerken. Niek Bosua, CEO bij ISM: “Omdat we het werkgeluk van onze collega’s uiterst belangrijk vinden, hebben we gezocht naar een partner die dit ook hoog in het vaandel heeft staan.”

valantic combineert technologische expertise met branchekennis en een ‘human touch’. Het bedrijf heeft een holacratisch partnermodel dat partnersoevereiniteit en innovatief ondernemerschap waarborgt. “Ook dat sluit goed aan bij ons Rotterdamse DNA.” aldus Bosua.

valantic niek bosua Dreiklang

Naamswijziging

Het partnership met valantic betekent dat ISM eCompany als organisatie autonoom haar besluiten blijft nemen en de business voort zet. Wel zal in 2022 de naam van ISM eCompany officieel wijzigen naar valantic NL.

Over valantic

valantic is de nummer 1 voor digitale transformatie en een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van digitale oplossingen, consultancy en software op de markt in Duitsland. valantic combineert technologische expertise met branchekennis en de menselijke maat. Meer dan 1.000 klanten vertrouwen op valantic, waaronder 20 van de 30 DAX-bedrijven en ook veel toonaangevende Zwitserse en Oostenrijkse bedrijven. valantic heeft een unieke structuur met competentiecentra en expertteams - altijd precies afgestemd op de digitaliseringsbehoeften van bedrijven. Van strategie tot tastbare realisatie. De diensten bestrijken de gebieden klantervaring (CX), supply chain excellence, SAP-services, digitale strategie en analyse en automatisering van financiële diensten. www.valantic.com.

Meer nieuws van ISM

 • 19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  Wat staat ons in 2022 te wachten in e-commerce en digital marketing? Dit trendra...

  02 September 2021   

 • ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  Op donderdag 9 december 2021 maakte de Dutch Search Awards tijdens de awardshow ...

  02 September 2021   

 • ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  7 oktober 2021, Amsterdam – De DDMA Commissie CRO maakt vandaag de genomineerden...

  02 September 2021