ISM eCompany is Copernica Partner of the year!

17 september 2013 | 2585 Views

Uit meer dan 200 partners is ISM eCompany verkozen tot Copernica Partner of the Year! Copernica reikte voor het tweede jaar op rij de Copernica Partner of the Year Award uit.

Copernica

 

De officiële prijsuitreiking vond dinsdag 17 september plaats tijdens het Copernica DM Summit. Aan de hand van verschillende factoren is de beste Copernica partner van 2013 uitgekozen. Hierbij is vooral gekeken naar het aantal implementaties dat een partner heeft gerealiseerd en hoe vaak kennisuitwisseling op het gebied van e-mailmarketing tussen de partner en Copernica heeft plaatsgevonden gedurende het afgelopen jaar.

Jurjen Jongejan, manager van de online marketing afdeling van ISM eCompany, nam de prijs in ontvangst van Walter van der Scheer van Copernica. Jongejan: ”ik ben heel trots dat we deze prijs hebben gewonnen en deze prijs is een bekroning voor het hele online marketing team van ISM. We gaan keihard werken om deze titel in 2014 te verdedigen!”. ISM eCompany is trots op eerste plaats en de titel: Copernica Partner of the year!

 

 Jurjen Copernica (1)

 

Tijdens het DM Summit verzorgde Jurjen Jongejan, verantwoordelijk voor de online marketing binnen ISM eCompany verzorgde de presentatie 'Verleiden, Verleiden en kopen!'. Frank Damshuiser, senior marketing consultant bij ISM eCompany verzorgde de presentatie: 10 e-mailmarketing tips om de omzet van uw webwinkel te verhogen. Online Marketeer Wouter Wensing verzorgde een Copernica training over hoe Copernica gebruikers geld kunnen verdienen met abandoned shop cart mails. Al met al was het een zeer geslaagde dag! 

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?