ISM eCompany is Google Marketing Platform Certified Partner

29 juni 2018 | 942 Views

ISM eCompany is per 28 juni Google Marketing Platform Certified Partner. Dit heeft Google op 27 juni bekend gemaakt. Het ‘Google Marketing Platform’ is de naam waarmee Google met ingang van juni haar advertising en analytics-diensten voortaan heeft samengevoegd tot één omgeving. Zowel het DoubleClick Digital Marketing platform als de Google Analytics 360 suite zijn hierin samengevoegd tot één omgeving.

 

Partnerprogramma

Het Google Marketing Platform Partner-programma is een nieuw programma waarbinnen geselecteerde partners toegang krijgen tot waardevolle middelen. Gecertificeerde bedrijven voorzien in het adviseren van klanten, het geven van trainingen, het implementatieproces en technische ondersteuning van Google’s diensten. Als Google Analytics Certified Partner en Google Premier Partner is ISM eCompany nu verkozen tot Google Marketing Platform Certified Partner.

 

Meerwaarde

Het samenvoegen van DoubleClick en de Google Analytics 360 suite is een logische stap voor Google. Beide platforms werkten namelijk al langere tijd samen middels integraties en onderling datagebruik. Het koppelen van beide oplossingen zorgt dan ook voor een betere gebruikerservaring. Tegelijkertijd wordt het plan-, koop- en meetproces geoptimaliseerd.

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?