ISM eCompany is Google Premier Partner

13 september 2016 | 3120 Views

Sinds kort zijn wij officieel Google Premier Partner. Op basis van kennis en de succesvolle AdWords-strategie voor klanten erkent Google ons voor de specialisatie Search Advertising en Shopping Ads. Wat betekent dit voor u?

 

Google Premier Partner-badge voor online advertising

 

Wat betekent de status Google Premier Partner voor u?

Voor veel webwinkels is AdWords een belangrijk kanaal voor bezoekersverkeer. Een goede partner helpt bij het behalen van success met de betaalde online advertenties. Daarom heeft Google een partnerprogramma, bestaande uit Google Partners en Google Premier Partners.  

Bureaus verdienen de Google Premier Partner-badge als ze:

  • Veel ervaring hebben met AdWords, aantoonbaar door het bedrag die maandelijks voor AdWords wordt ingezet
  • Kunnen aantonen dat campagnes goed zijn opgezet en ze omzetgroei realiseren voor AdWords-klanten
  • Gecertificeerde AdWords-specialisten in dienst hebben

Door de Google Premier Partner badge erkent zoekmachinegigant dus dat we continu omzetgroei realiseren voor onze Adwords-klanten en dat onze kennis up to date is.

Door de badge krijgen wij van Google betere support. Daarnaast hebben we toegang tot bèta-features, waardoor u eerder gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden!  Zo blijft u voor op concurrenten.

Het behalen van de badge is voor ons vanzelfsprekend. Als fullservice e-commercebureau streven we naar maximaal e-commerce succes voor onze klanten. Om dit aan te tonen zijn we Magento Enterprise Solutions Partner en nu ook Google Premier Partner. Voor beide certificaten is een prestatievereiste immers onderdeel van de certificering.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?