ISM eCompany lanceert Davitamon voor Omega Pharma

16 november 2012 | 2192 Views

De nieuwe webshop van Davitamon is live. Dit is de derde webshop die ISM bouwde voor Omega Pharma op het Magento platform. ISM eCompany bouwt in totaal 11 webshops voor Omega Pharma.

Over Davitamon
De webshop van Davitamon biedt de mogelijkheid aan consumenten om makkelijk en snel vitamines en voedingssupplementen te bestellen. De webshop is toegankelijk en makkelijk in gebruik voor personen van alle leeftijden. De webshop is voorzien van alle gemakken, waarbij wordt ingespeeld op de behoeften van de consumenten.

Davitamon biedt een breed assortiment producten aan. Van vitamines voor baby’s en kinderen tot aan vitamines voor 50+ ers. Naast het brede assortiment is het plaatsen van een bestelling eenvoudig en biedt Davitamon de mogelijkheid om bestellingen de volgende dag te ontvangen.

Bekijk de Davitamon webshop.

Over Omega Pharma
Omega Pharma, opgericht in 1987 door Marc Coucke, is van oorsprong een Belgisch bedrijf. De focus van de Omega Pharma groep ligt op voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals vitamines, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Vandaag de dag is Omega Pharma uitgegroeid tot een multinationale groep met ruim 2.000 medewerkers direct actief in zo’n 35 landen, hoofdzakelijk in Europa. Enkele merken die Omega Pharma voert: Davitamon, Biodermal, Bional, Predictor, Tantum, Prevalin en Dermalex.

  

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?