ISM eCompany lanceert Ten Cate webshops

22 november 2012 | 2368 Views

De twee nieuwe webshops Bodyfashionworld.com en WorldOfWomen.com voor Ten Cate zijn gelanceerd. ISM eCompany heeft deze webshops gebouwd op het e-commerce platform Magento.

Naast de bouw van de shops en het applicatiebeheer, neemt ISM ook de hosting op zich.

Over Bodyfashionworld
BodyFashionWorld is een opkomend online warenhuis met artikelen voor het hele gezin. Bodyfashionworld biedt een ruim assortiment aan, bestaande uit honderden artikelen in ondermode, badmode, nachtmode en lingerie. Het platform biedt een ruime categorie merken, zoals: Ten Cate, Tweka, TC WOW en Lief!

Over World of Women
WorldOfWomen  is een vrouwelijk merk dat beauty en lingerie perfect weet te combineren. Het is lingerie met mooie pasvormen en het zit comfortabel. De webshop biedt verschillende artikelen zoals: lingerie, badmode, nachtmode en beauty. World of Women is in samenwerking met Daphne Deckers tot stand gekomen, ook is zij het gezicht van TC WOW. Daphne Dekkers introduceerde samen met Ten Cate het eerste WOW-parfum van haar lingerielijn TC World of Woman.

Over Ten Cate
Ten Cate biedt al 60 jaar hoogwaardige en kwalitatieve ondermode aan voor het hele gezin.Van shapewear voor haar, tot comfortabele boxers voor hem en vrolijk geprinte shorts voor de kids. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?