ISM eCompany op nummer 1 in MT 1000 categorie Internetbureaus

20 december 2017 | 2403 Views

ISM eCompany scoorde onlangs de eerste positie in de ranglijst van de categorie Internetbureaus in het onderzoek van Management Team. Sinds 2001 publiceert Management Team een onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners.

“De MT1000 is een grootschalig onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit van dienstverlening. Ervaringen vormen de basis voor de ranglijst. Daarom ben ik trots dat we de ranglijst voor de categorie Internetbureaus mogen aanvoeren. Het is een bevestiging van onze strategie gericht op omnichannel-resultaat, hoge klanttevredenheid en fantastische medewerkers,” aldus Karel van der Woude, CEO van ISM eCompany.   

Het onderzoek MT1000
Voor het onderzoek van Management Team vulden 2.592 respondenten van 2.135 bedrijven een enquête in. Respondenten konden alleen bedrijven beoordelen waarmee ze de laatste drie jaar zakelijk contact hebben gehad. Ze moesten vragen beantwoorden zoals: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” De antwoorden leverden een Net Promoter Score op die de basis vormt voor de ranglijsten van Management Team.

Bevestiging
In ons 25-jarige bestaan zijn we regelmatig onderscheiden met awards en topposities op ranglijsten. Zo wonnen we dit jaar voor de derde keer op rij de FD Gazelle Award, wonnen we de Channable Award en waren we genomineerd voor Copernica Partner of the Year.    

Hier vindt u de ranglijst gepubliceerd op de website van Mangement Team.

 

Ranglijst Internetbureaus Management Team

 

 

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?