ISM eCompany voor de vierde keer genomineerd voor de Copernica Partner of the Year Award 2016

10 november 2016 | 3981 Views

Copernica Partner of the  Yeard Award 2016

 

Voor de vierde keer zijn we genomineerd voor de Copernica Partner of the Year Award. Tweemaal eerder wonnen we de deze prijs. Copernica reikt jaarlijks deze Partner of the Year Award uit als extra erkenning voor actief inzet van de partners.

De nominaties belonen onze creativiteit en onze strategische kennis die we succesvol inzetten voor onze Copernica-klanten. Als je bedenkt dat Copernica ruim driehonderd partners heeft ben ik erg trots dat we voor de vierde keer op rij zijn genomineerd!” aldus Patrick van Wattum, Team Lead E-mailmarketing bij ISM eCompany.

 

Kennis en expertise van e-mailmarketing

We streven altijd naar maximaal e-commerce succes voor onze klanten. Een wijze waarop we dit doen is het verspreiden van kennis. Zo leest u in deze blog hoe een tool kiest voor e-mailmarketing en in deze blog welke valkuilen er zijn en hoe u uw omzet uit e-mailmarketing kunt verdubbelen.

 


New Call-to-action

 

Uitreiking van de Copernica Partner of the Year Award

Op 24 november 2016 vindt de uitreiking plaats. Naast ons zijn er nog zeven bureaus genomineerd.

Copernica als e-mailsoftware

Copernica is sinds 2001 de Marketing Software voor geautomatiseerde en gepersonaliseerde sms- en e-mailcampagnes. Met de software kunt u geavanceerde databases selecties en multidimensionale databases maken zodat u krachtige opvolgacties kunt verzorgen richting de consument.

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?