ISM eCompany wint voor de derde keer op rij de FD Gazelle Award

17 October 2017   

Voor het derde jaar op rij ontvangen we de FD Gazelle Award. Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Bevestiging

“Het ontvangen van de FD Gazelle Award is dit jaar extra bijzonder vanwege ons 25-jarig bestaan. De award bevestigt onze jarenlange groei op basis van hoge klanttevredenheid, fantastische medewerkers en een strategie gericht op omnichannel-resultaat,” aldus Karel van der Woude, managing partner binnen de ISM eGroup.

Omzetklasse middelgroot

ISM eCompany is onderdeel van de ISM eGroup. De ISM eGroup neemt op dinsdag 14 november de award in de categorie 'omzetklasse middelgroot' in ontvangst tijdens de FD Gazellen prijsuitreiking voor de regio West-Nederland in Leiden. Daarbovenop worden bij de FD Gazelle Finale in december de landelijke prijzen overhandigd, evenals prijzen voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2017.

FD Gazellen

De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de netto-omzet die over de afgelopen drie jaar onafgebroken met minimaal twintig procent gegroeid moet zijn. Tevens moet de omzet van het basisjaar betrekking hebben op een volledig boekjaar van twaalf maanden. Awards die ISM eCompany eerder op haar conto mocht schrijven zijn onder meer de Channable Award, Deloitte Technology Fast 50, Deloitte Fast 500, European Retail Solutions Finalist en sinds 2012 een Emerce Top 10-notering als e-commercebureau.

Over ISM eCompany

ISM eCompany ontwerpt, bouwt en optimaliseert webwinkels en ontwikkelt omnichannel strategieën sinds 1992. Het bureau met een no-nonsense’ mentaliteit behoort al jaren tot de top in e-commerce. Gedreven e-commerceprofessionals combineren praktische strategie, slimme techniek, creatief design en datadriven online marketing voor het realiseren van maximaal e-commerce rendement voor onder andere: Strauss, Lucardi, Intratuin, Primera, Zinzi en Duifhuizen.

Meer nieuws van ISM

 • 19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  Wat staat ons in 2022 te wachten in e-commerce en digital marketing? Dit trendra...

  17 October 2017   

 • ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  Op donderdag 9 december 2021 maakte de Dutch Search Awards tijdens de awardshow ...

  17 October 2017   

 • ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  7 oktober 2021, Amsterdam – De DDMA Commissie CRO maakt vandaag de genomineerden...

  17 October 2017