ISM eCompany wint voor de tweede keer op rij de FD Gazelle Award

17 October 2016   

Voor de tweede jaar op rij winnen we de FD Gazelle Award. Daarmee behoren we tot de top snelstgroeiende bedrijven van Nederland die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar.

FD Gazelle Award

“We zijn enorm trots dat we opnieuw de FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. De award onderstreept dat we stabiel en snel groeien. Een hoge klanttevredenheid, fantastische medewerkers en een sterke strategie gericht op het omnichannel-resultaat van onze klanten zijn de ingrediënten voor ons succes”, aldus Karel van der Woude, CEO van ISM eCompany.

ISM eCompany wint voor de tweede keer op rij de FD Gazelle Award

Omzetklasse middelgroot

ISM eCompany is onderdeel van de ISM eGroup. De ISM eGroup neemt op 22 november de prijs in de categorie 'omzetklasse middelgroot' in ontvangst tijdens de FD gazellen prijsuitreiking voor de regio West-Nederland in Amsterdam. Daarbovenop worden bij de FD Gazelle Finale in december de landelijke prijzen overhandigd, evenals prijzen voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2015.

Online conversie

We hebben een uitgebreid klantportfolio met een sterke focus op B2C-klanten uit diverse sectoren. Het zijn (online) retailers met nationale en internationale e-commerce ambities, waarbij omnichannel een belangrijk hoofdthema is.

De eigen expertise wordt volop gedeeld met de buitenwereld, wat onder meer terugkomt in terugkerende onderzoeken. Zo is recent onderzoek verricht naar het winkelgedrag in modewebwinkels in 2016. Voor dit onderzoek werden 503.629 transacties van middelgrote en grote online modewebwinkels meegenomen.

FD Gazellen

De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de netto-omzet die over de afgelopen drie jaar met minimaal twintig procent gegroeid moet zijn. Een andere eis is dat het basisjaar de omzet betrekking heeft op een volledig boekjaar van twaalf maanden. Awards die we eerder ontvingen zijn onder meer de Deloitte Technology Fast 50, Deloitte Fast 500, European Retail Solutions Finalist en een Emerce Top 100-notering als nummer één e-commercebureau.

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  17 October 2016   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  17 October 2016   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  17 October 2016