ISM eGroup viert 25-jarig jubileum met burgemeester Aboutaleb

29 september 2017 | 2061 Views

Rotterdam - Op vrijdag 29 september vierde de ISM eGroup haar 25-jarig jubileumfeest in de Van Nelle Fabriek. Onder andere burgemeester Ahmed Aboutaleb en oud-minister van Financiën (en mede-oprichter) Jan Kees de Jager waren bij de viering aanwezig.

Online succes voor opdrachtgevers
In 1992 werd het jubilerende internetbedrijf door Karel van der Woude en Jan Kees de Jager opgericht in een Kralingse studentenkamer. Precies 25 jaar later telt ISM eCompany meer dan 400 medewerkers, verspreid over 11 landen wereldwijd.


In 25 jaar is de ISM eGroup uitgegroeid tot een verzameling bedrijven die zich elk op haar eigen specialisatie bezig houden met de realisatie van online succes voor haar opdrachtgevers. Onder de ISM eGroup vallen ISM eCompany (omnnichannel-oplossingen voor retailers en merkfabrikanten), SANA Commerce (wereldwijde B2B e-commerce met het product SANA Commerce ), GuiltyPeople (creative design agency), Easygenerator (e-learning software) en InBrain (ontwikkelaar van online leeroplossingen). De afgelopen twee jaar mochten we een FD Gazelle Award in ontvangst nemen die onze stabiele groei door de sterke strategie met focus op onze klanten onderstreept,
Karel van de Woude, een van de oprichters en managing partner binnen de ISM eGroup 

 

No nonsense op het jubileumfeest
De speech van Aboutaleb op het jubileumfeest weerspiegelde dat het steeds internationaler operererende bedrijf gedreven wordt door een Rotterdamse mentaliteit; zowel het vermogen om out-of-the-box te kunnen denken alsook het ondernemen met lef en durf sluiten naadloos aan bij ‘zijn’ innovatieve stad. 

 

Over de ISM eGroup
De ISM eGroup is een verzameling van bedrijven die online resultaat realiseren voor haar opdrachtgevers op het gebied van e-commerce, e-learning en online merkbeleving. Op basis van een bewezen combinatie van strategie, marketing, technologie en creativiteit helpen wij onze opdrachtgevers om online succesvol te zijn.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?