ISM Event Cross Channel

ISM Event Cross Channel

01 mei 2012 | 2062 Views

ISM eCompany signaleert een groeiende behoefte aan toepasbare kennis op het gebied van e-commerce en Cross Channel. Op 31 mei organiseren wij daarom het Cross Channel ISM Event. Tijdens dit event geven wij antwoord op uw vragen.

Tijdens het Cross Channel event zullen wij ingaan op actuele vraagstukken en ontwikkelingen uit de retail branche op het gebied van e-commerce en cross channel. Dit doen wij door verschillende sessies te verzorgen in samenwerking met AfterPay, Kijkshop en GROUP7.
 
Cross Channel ISM Event 
De klant bepaalt tegenwoordig welk kanaal wordt ingezet voor welke behoefte. Deze laat zich in de winkel informeren door een expert, zoekt uitgebreid naar informatie op internet, zoekt bevestiging in het eigen sociale netwerk en beslist daarna over de online aankoop. Al deze stappen beïnvloeden het klantgedrag. Dit creëert uitdagingen en de cross channel strategie zal hierop moeten aansluiten.
 

De sessies

  • Wat levert achteraf betalen u op in een cross channel strategie
  • Digital Transformation: op weg naar een multi-channel organisatie
  • Online Marketing tips voor cross channel retailers
  • The World is your store
    Het event vindt vanaf 12:00 plaats bij ISM eCompany in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten. Heeft u interesse om het Cross Channel Event bij te wonen? Kijk dan voor meer informatie en om u in te schrijven, op onze event pagina
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?