ISM opent Magento Expertisecentrum in Utrecht

05 september 2012 | 2420 Views

Om aan de toenemende vraag naar hoogwaardige Magento e-Commerce oplossingen te kunnen blijven voldoen opent ISM naast haar hoofdkantoor in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam en haar ontwikkelcentra in Oekraïne een vestiging in Utrecht.

Managing Partner van ISM Michiel Schipperus geeft als reden voor deze ontwikkeling: “Met een extra vestiging in Utrecht zijn wij in staat om onze klanten nog flexibeler en slagvaardiger van dienst te zijn; het geeft ons de mogelijkheid om onze teams versneld uit te breiden en de markt vanuit verschillende vestigingen nog gerichter en op maat te bedienen”.

Als manager van de activiteiten in Utrecht is Matthijs Steenhuizen aangetrokken. Matthijs Steenhuizen heeft een bewezen track-record in Magento land en vertelt: “Binnen de vestiging van ISM in Utrecht bieden we een gebalanceerd team van Magento professionals die in nauwe samenwerking met de overige ISM experts meebouwen aan het e-Commerce succes van onze klanten”. 

ISM eCompany en Magento
ISM eCompany bouwt al jarenlang e-commerce oplossingen op basis van Magento Software en biedt koppelingen voor a.o. Payment, ERP, CRM en logistieke providers. ISM is de eerste Magento Gold Partner in Nederland die aan de eisen van Magento op het gebied van certificering voldoet. Hiermee ontvangt ISM het hoogste level van support en ondersteuning vanuit Magento Inc. bij het implementeren van Magento oplossingen. ISM realiseerde reeds voor meerdere opdrachtgevers e-Commerce succes op basis van Magento zoals: PrimeraPearson, Roobol Woonwinkels, Silver Creek en Profile.

Meer informatie  
Wilt u meer informatie? neem contact op met Liesbeth Hoogerwerf, Marketing Coördinator bij ISM.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?