ISM Verhoogt traffic en conversie PontMeyer

13 maart 2014 | 2808 Views

Hout- en bouwmateriaalgroothandel Pontmeyer heeft besloten de e-Commerce marketing expertise van ISM in te zetten. PontMeyer is de grootste leverancier van hout- en plaatmateriaal in Nederland. De groothandel zet de hulp van ISM in om meer omzet met de webshop te realiseren.

De SEO experts van ISM zorgen dat de webshop beter gevonden wordt op relevante zoekwoorden. De technische SEO optimalisatie is in samenwerking met de technische partner van PontMeyer bijna afgerond. Van hieruit optimaliseren de SEO experts voortdurend overige onpage en offpage onderdelen en wordt naar meer omzet vanuit organische search toegewerkt. In een latere fase helpen de conversie experts van ISM om de conversie van bezoeker naar koper structureel te verhogen.

Over PontMeyer

PontMeyer is de grootste leverancier van hout- en plaatmateriaal in Nederland. De groothandel beschikt over 45 locaties in heel Nederland en verkoopt naast hout- en plaatmateriaal ook bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen. Kijk ook op hun website: https://www.pontmeyer.nl

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?