Jurjen Jongejan benoemd tot Director of Innovation bij ISM eCompany

20 April 2020   

Met ingang van 1 april 2020 is Jurjen Jongejan, voormalig Online Marketing Director, aangesteld als Director of Innovation van fullservice digital commerce agency ISM eCompany. Jongejan vervult hiermee een belangrijke positie in de leiding van het bureau.

Nog meer aandacht voor innovatie

ISM eCompany ontving afgelopen jaren meerdere nominaties en won diverse awards. Het staat al jaren in de top van beste digital commerce bureaus in Nederland, mede door het implementeren van innovatieve oplossingen voor haar klanten. Die positie wil het bureau nog verder uitbouwen.

‘‘Innovatie is een belangrijke pilaar binnen onze strategie voor het behalen van klantsucces. Met de benoeming van Jurjen geven we deze innovatie de extra aandacht die het verdient.’’ Aldus Niek Bosua, CEO van ISM eCompany over de aanstelling van Jongejan. ‘‘Jurjen heeft veel passie voor online marketing, e-commerce én innovatie. Samen met zijn ruime ervaring zal hij dat inzetten om al onze collega’s en partners te mobiliseren voor innovatieve producten en diensten die wij kunnen inzetten voor hetgeen we met elkaar zo gepassioneerd aan werken: het maximaliseren van het e-commerce succes van onze klanten’’. Naast de focus op innovatie zal Jongejan zich ook bezig blijven houden met zijn andere passies: klanten adviseren, conversie-optimalisatie en spreken op evenementen.

Eerder richtte Jongejan de online marketing afdeling op bij het digital commerce bureau. Ook is hij een autoriteit in de e-commerce branche als bestseller auteur en keynote spreker. Jongejan over zijn nieuwe uitdaging: “Mijn visie is dat de samensmelting tussen trends, technologie, data, (online) marketing, strategie én creativiteit tot de beste innovaties leidt. Het mooie is, dat we bij ISM eCompany al deze specialisaties onder één dak hebben. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn collega’s nog meer succes voor onze klanten te realiseren”. 

Meer nieuws van ISM

 • Vernieuwd partnership met Akeneo

  Vernieuwd partnership met Akeneo

  Conversie-optimalisatie |

  Wij kunnen met trots melden dat wij het partnership met Akeneo hebben vernieuwd ...

  20 April 2020   

 • Bol.com selecteert ISM eCompany als Silver partner

  Bol.com selecteert ISM eCompany als Silver partner

  Conversie-optimalisatie |

  Wij zijn trots om te delen dat wij officieel Silver partner zijn van Bol.com. Al...

  20 April 2020   

 • ISM eCompany en Shopware gaan partnership aan

  ISM eCompany en Shopware gaan partnership aan

  Conversie-optimalisatie

  Sinds kort mag ISM eCompany zich officieel Solution Partner van Shopware noemen....

  20 April 2020