B2B Webshop KG & Rolf

30 december 2013 | 2751 Views

KG & Rolf, totaalleverancier voor het basisonderwijs en de kinderopvang, wilde een nieuw webplatform met webshop dat qua design en functionaliteiten zou aansluiten bij de actuele wensen en eisen van de diverse KG & Rolf klanten.

In de navigatie moesten de doelgroepen (uit onderwijs en kinderopvang) op een overzichtelijke wijze kunnen navigeren binnen het ruime assortiment van meer dan 30.000 artikelen. Bij het realiseren van deze webshop is veel aandacht besteed het gebruikersgemak voor klanten. Belangrijk onderdeel hierbij was dat klantspecifieke prijs-/ en kortingsberekeningen in de webshop zichtbaar worden vanuit berekeningen in het bedrijfsinformatiesysteem van KG & Rolf, een BPMS systeem (Business Process Management Suite). Klanten zien hiermee hun eigen klantspecifieke prijzen in de winkelmand. De gekozen Sana-webshop oplossing ontvangt alle klantspecifieke informatie via verschillende webinterfaces met het BPMS.
 
Gekozen is voor het product Sana Commerce omdat Sana van origine uitgaat van prijsberekingen door een ERP pakket. Hierdoor was het via webinterfaces goed te te koppelen aan het BPMS. Belangrijk was ook dat het content beheer gemakkelijk door KG & Rolf zelf gedaan kon worden. Sana Commerce maakt nu gebruik van de business logica van het BPMS.
 
Het resultaat is te zien op www.kgrolf.nl.
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?