Klanten ISM genomineerd voor website van het jaar

23 augustus 2012 | 2191 Views

ISM eCompany is trots te vertellen haar klanten zijn genomineerd voor de 'Website van het jaar 2012' verkiezing. Het internetpubliek krijgt de mogelijkheid om van 17 september tot 26 oktober te stemmen op zijn favoriete website in verschillende categorieën.

De websites worden door het publiek beoordeeld op inhoud, navigatie en design. Elke categorie heeft twee winnaars. De genomineerde klanten van ISM eCompany zijn PostNL in de categorie e-commerce, NHA in de categorie educatie, Natuurmonumenten en het Reumafonds in de categorie goede doelen. Vorig jaar is NHA verkozen tot beste educatieve website van 2011, het zou erg leuk zijn als NHA deze titel weet te behouden.

De website met de hoogste score binnen de categorie wordt uitgeroepen tot 'Beste Website' en de website met het hoogst aantal stemmen wordt uitgeroepen tot 'Populairste Website'. Daarnaast wordt ook een algemene winnaar die wordt uitgeroepen tot 'Website van het jaar 2012'. 

Laat deze kans niet onbenut en stem van 17 september tot 26 oktober op bovengenoemde klanten van ISM eCompany! De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow van 15 november aanstaande.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?