ISM eCompany ondersteunt internationale ambities Le Papillon

26 maart 2014 | 2720 Views

Ballet- en danskledingwinkel Le Papillon heeft ISM eCompany gevraagd de webshops van de filialen in België en het Verenigd Koninkrijk te ondersteunen. Met de hulp van ISM eCompany moet de online omzet van de firma ook bij hun buitenlandse vestigingen stijgen.

Le Papillon is al jaren een tevreden klant bij ISM eCompany en heeft daarom besloten dat zij haar webshops in België en het Verenigd Koninkrijk ook een boost wil geven. Na eerst in beide landen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek te doen, gaat ISM aan de slag met zoekmachine optimalisatie en Google Adwordsoptimalisatie. Daarnaast gaat ISM eCompany ook content verzorgen voor de websites van Le Papillon, wat ervoor zal zorgen dat het bedrijf beter vindbaar is op internet. Zo kan de danskledingwinkel gaan profiteren van een hogere online omzet op internationaal vlak.

Over Le Papillon
Le Papillon is een ballet- en danskledingwinkel, die uitgegroeid is van een kleine winkel in balletschoenen tot een bedrijf dat internationaal alle kledingstukken verkoopt omtrent ballet en dans. Neem een kijkje op de website.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?