Lucardi en Primera, gefeliciteerd met jullie prijs!

17 september 2014 | 2758 Views

ISM eCompany is trots dat haar klanten Primera en Lucardi bekroond zijn met beste winkels van Nederland. Na een drie maanden spannende strijd zijn de categoriewinnaars van de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015 bekend geworden! Op 30 oktober worden de overall winnaars bekend gemaakt.

ISM eCompany feliciteert Primera met haar prijs in drie verschillende categoriën, namelijk : boeken, cadeaus en tijdschriften & tabak. Ook Lucardi is winnaar in de categorie Sieraden & Bijouterie.

Dochteronderneming GuiltyPeople heeft ook een tweetal klanten die categoriewinnaar zijn. HEMA is winnaar in twee categorieën, namelijk baby- & kindermode en de categorie warenhuis. De HEMA staat tevens op de nummer 1 in de top 5 webshops. Rituals is winnaar in de categorie Health & Wellness.

30 oktober ABN AMRO Retailer of the Year Gala

Tot en met 30 oktober hebben de consumenten de tijd om de categoriewinnaars te blijven beoordelen. Via www.bestewinkelketen.nl en www.webshopawards.nl, zal uiteindelijk moeten blijken wie de consument overall de Bete Winkelketen van Nederland en de Beste Webshop van Nederland vindt. Op het ABN AMRO Retailer of the Year Gala zullen ook de winnaars van de vakprijzen ‘Retail Executive van het Jaar’ en ‘Retail Managementteam van het Jaar’ bekend worden gemaakt. 

bestewinkelketen

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?