Maaltijdenservice 'Eet smakelijk!' van Spar landelijk uitgerold

16 januari 2015 | 2889 Views

Spar Nederland heeft begin januari 2015 haar maaltijdservice ‘Eet smakelijk!’ landelijk uitegrold. 

ISM heeft eerder een code review uitgevoerd voor Spar en het platform in beheer genomen. Spar wilde het platform optimaliseren voor haar ondernemers en ook een maaltijdenservice aanbieden. 

ISM heeft de Magento omgeving van Spar voorzien van een update zodat alle ondernemers goed aangesloten konden worden op het bestaande platform. Door de Magento-update verloopt de indexatie en toevoeging van ondernemers soepeler. Iedere ondernemer kan hierdoor de voorraad van zijn eigen collectie beheren en heeft een eigen bezorggebied.

Door hun eigen bezorggebied en de uitgebreide collectie wil Spar heel Nederland bedienen. Deze insteek zorgt dat de lokale ondernemer het klantcontact behoudt. De gehele integratie is geoptimaliseerd door de update. Daarnaast is met succes de maaltijdenservice "Eet smakelijk!" gelanceerd. Door deze service kunnen klanten complete kant en klare menu’s kunnen bestellen bij hun Spar. 

Met de maaltijdservice biedt SPAR een breed en gevarieerd assortiment aan van verse kant-en-klaar maaltijden met 75 reguliere maaltijden, maar ook zoutarme-, gluten & lactosevrijemaaltijden , verschillende wisselmenu’s, salades, soepen en nagerechten. 

De maaltijden worden bereid volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum door professionele koks. Men kan de maaltijden via een formulier in de plaatselijke supermarkt of online bestellen en kiezen of zij deze maaltijd willen afhalen of laten thuisbezorgen. 

Bekijk de Eet Smakelijk brochure

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?