Magento Enterprise webshop State of Art

14 oktober 2013 | 2478 Views

Het casual lifestyle modemerk State of Art heeft besloten om samen met ISM eCompany de komende jaren hun totale online aanwezigheid te verbeteren en versterken.

In een uitgebreid voortraject, analysefase, heeft een team van gespecialiseerde Consultants van ISM eCompany samen met het merk een lange termijn online strategie vastgesteld. Branding, design, social, multi-channel, omzetgroei, internationalisatie en het betrekken van de retailers van State of Art zijn hierin belangrijke speerpunten geweest.

Met dit voortraject is het fundament gelegd voor een structureel succesvol online kanaal. De strategie-, design-, development-, hosting- en online marketing afdeling ontwikkelen een online platform op basis van Magento Enterprise waarin de State of Art website en webshop worden geïntegreerd en gekoppeld met de State of Art brandstores en kassasystemen. De online marketing afdeling van ISM eCompany zal de SEO, Adwords en e-mailmarketing voor haar rekening nemen. 

Over State of Art
State of Art is een Nederlandse merk dat is opgericht in 1987. State of Art is een high value brand dat casual lifestyle collecties ontwerpt voor mannen. De doelgroep bestaat uit mannen met een actieve levensstijl. Dit wordt gesymboliseerd door het nauwe verband tussen het merk en klassieke autosport.Kleding van State of Art zit comfortabel, heeft een authentieke en oprechte uitstraling en een eigen filosofie over genieten van het leven. Bekijk de huidige State of Art webshop.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?