Magento update 28 juni

06 juni 2012 | 3012 Views

28 juni organiseren wij een Magento Update, waarin Guido Jansen alles vertelt over de nieuwste versie van Magento Enterprise en Magento Community.

  
Eind april tijdens Magento’s Imagine conferentie in Las Vegas zijn nieuwe versies vrijgegeven van Magento Community 1.7 en Magento Enterprise 1.12. De Enterprise versie bevat 640 Fixes, 24 verbeteringen/ aanpassingen en 15 nieuwe features. Informatie over hoe deze nieuwe features werken en hoe deze te configureren zijn is nog schaars, bij deze willen wij u 28 juni alle nieuwe features laten zien!
 
Over Guido Jansen 

Guido Jansen is als cognitief psycholoog gespecialiseerd in online usability en persuasion. Guido is eBusiness consultant bij ISM eCompany en sinds 2008 actief in e-commerce. Hij legt zijn focus op de gebruikersomgeving van het Magento e-commerce platform en heeft de afgelopen 4 jaar veel ervaring opgedaan met het begeleiden en optimaliseren van Magento projecten. Door de goede contacten met het bedrijf achter Magento is hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden.  

 
Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven op onze eventpagina. 
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?