Michiel de Neef nieuwe COO van ISM eCompany

04 januari 2019 | 959 Views

Rotterdam, 4 januari 2019 - Met ingang van 1 januari is Michiel de Neef aangesteld als Chief Operating Officer (COO) van fullservice e-commercebureau ISM eCompany. De Neef vervult hiermee een nieuwe positie binnen de leiding van het e-commercebureau. De toevoeging van deze positie past bij de groei en verdere professionalisering van ISM eCompany.

Het oog op de toekomst          
Als COO richt De Neef zich op het verder optimaliseren van alle dienstverleningen van ISM eCompany aan haar klanten. Zijn missie is het leveren van onlinemarketingdiensten en e-commerceplatformen op een manier die resulteert in zeer tevreden en succesvolle klanten, betrokken medewerkers en winstgevende groei. “Bij ISM eCompany komen we naar ons werk om het succes van onze klanten te maximaliseren. In een omgeving die steeds complexer wordt, kan dat alleen als we onze zaken perfect op orde blijven houden,” aldus Niek Bosua, CEO van ISM eCompany over De Neef’s aanstelling. “Met de komst van een COO met de ruime ervaring van Michiel in het opleveren van complexe projecten kunnen wij onze grote ambities blijven waarmaken, en onze hoge kwaliteit en resultaatgerichtheid behouden.”

 

Profiel
De Neef is een professional met ervaring als directeur in verschillende technische branches. Een gepassioneerde bouwer met bewezen kennis en resultaten op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Hiervoor vervulde hij tussen 2011 en 2018 zeven jaar lang de positie van Business Unit Director bij Ab Ovo, een A-speler op het gebied van softwareoplossingen voor complexe logistiek planningsprocessen. In deze rol wist hij hun personeelsbestand uit te doen groeien van 20 naar 75 medewerkers, verspreid over drie continenten. Hij startte 2002 zijn loopbaan als Business Consultant bij Infor, na het afronden van zijn Master in Econometrie en Kwantitatieve Economie.               

“E-commerce is een nieuw domein voor mij, maar al tijdens het eerste gesprek met Niek werd snel duidelijk dat de uitdagingen (het groeien van de organisatie, steeds complexere klantprojecten en de externe ontwikkelomgeving) herkenbaar zijn,” stelt De Neef. “Ik kijk er dan ook naar uit mijn kennis vanuit een andere industrie over te brengen naar de e-commerce wereld, met als doel het succes van onze klanten te maximaliseren.”

 

Over ISM eCompany   
ISM eCompany ontwerpt, bouwt en optimaliseert webshops sinds 1992. Het bureau heeft een no-nonsense mentaliteit en behoort al jaren tot de top in de e-commercebranche. De 200 gedreven e-commerceprofessionals combineren bewezen e-commercestrategie, slimme techniek, creatief design en datadriven online marketing voor het realiseren van maximaal e-commerce rendement voor opdrachtgevers als Primera, Wijnvoordeel.nl, Lucardi en Swiss Sense.

 

Michiel de Neef

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?