Nieuwe namen voor Magento Enterprise en Community

18 juli 2017 | 2691 Views

Door de continue drang van Magento om beter in te spelen op klantbehoeften en door het groeiende aantal gebruikers vereenvoudigt Magento de benaming voor zijn producten. Magento Enterprise en Magento Enterprise Cloud Edition heten nu Magento Commerce. Magento Community is voortaan  Magento Open Source.

Magento Open Source is een open-source-oplossing die door de nieuwe benaming beter vertegenwoordigd wat de kern is van de e-commerceoplossing. Tevens kent Magento Commerce nu de twee varianten (on premise en in de cloud) die voorheen een eigen naam hadden.

Innovatie

Magento innoveert continu zodat hun gebruikers beter kunnen inspelen op consumentbehoeften. Zo beschreef Collin de Boer, onze Business Development Manager, naar aanleiding van zijn bezoek aan het congres Magento Imagine in zijn blog welke nieuwe ontwikkelingen eraan komen.

De strategie van Magento wordt door onderzoeksbureau Gartner beloond met de benoeming tot leider in de april 2017 Magic Quadrant for Digital Commerce. Tevens heeft het bedrijf een recordgroei in Europa met 42 procent meer inkomsten uit nieuwe licenties.


Magento logo

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?