Nieuwe Sana webshop voor NRF

21 december 2012 | 2780 Views

Sana heeft voor NRF de nieuwe webshop ontwikkeld en gebouwd in Sana Commerce. NRF draait op AX 2012 (Feature Pack) en is samen met Sana partner HSO opgeleverd. De eerste dag dat de webshop live stond heeft NRF wereldwijd al 162 orderbevestigingen ontvangen.

De webshop is met succes gelanceerd en met complimenten van de klant: “Langs deze weg wil ik jullie SUPER bedanken voor jullie bijdrage aan een webshop waarvan wij van overtuigd zijn dat deze op substantiële wijze bijdraagt aan de verandering waar NRF mee bezig is. Mede dankzij jullie hebben we dit bereikt en hebben we ook van klanten in heel Europa inmiddels felicitaties gehad. Nogmaals bedankt!” 

Over NRF  
NRF is sinds 1927 actief en een vooraanstaande producent van radiateuren, koelblokken, luchtkoelers, oliekoelers, bunkoelers en airconditioningcomponenten. NRF produceert, ontwikkelt en vervaardigt geavanceerde systemen voor warmtewisseling. De producten van NRF vinden hun weg naar tal van sectoren wereldwijd. Vooraanstaande autofabrikanten, industriële bedrijven, scheepswerven en uiteraard de aftermarket behoren tot de vaste klanten van NRF. NRF’s productie locaties en distributiecentra zijn verspreid over heel West-Europa. Met een voorraad van meer dan 5.000 verschillende aftermarket artikelen heeft NRF de mogelijkheid om snel en vakkundig te leveren.De uitgebreide engineering- en testfaciliteiten bieden de garantie dat koelsystemen aan strenge eisen voldoen. Bekijk de nieuwe webshop van NRF 

Over Sana 
Als Microsoft Partner met Gold certificering voor Web Development en Silver certificering voor ISV levert Sana Software uitstekende e-Business producten voor Microsoft Dynamics NAV en AX. Sana Commerce, ‘Certified voor Microsoft Dynamics’, biedt een naadloos geïntegreerd e-Commerce platform gebaseerd op de business logica van Microsoft Dynamics en kan zowel gebruikt worden als online retail web store (B2C) en Sales Portal (B2B).  

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?