Nieuwe webshop State of Art

03 september 2014 | 2704 Views

ISM eCompany is trots op de nieuwe webshop van het Nederlandse herenmerk State of Art. De vernieuwde online webstore is gebouwd op het Magento platform waarbij de e-Commerce designers van ISM de vormgeving en usability volledig hebben vernieuwd. 

State of Art heeft een strategische (OGSM) sessie bij ISM eCompany gedaan in 2013 en heeft hier de benodigdheden voor de online strategie opgesteld. Op basis hiervan heeft ISM eCompany de nieuwe Magento webstore op 4 augustus (met de presentatie van de herfst/wintercollectie) opgeleverd.

GuiltyPeople heeft de vormgegeving en usability van de nieuwe store verzorgd. Er is op de site veel aandacht voor de visie en missie van State of Art zoals de Heritage racing en de nauwe verbintenis met het race-event Mille Migllia. Het resultaat is een responsive webstore met veel aandacht voor State of Art's unieke verhaal, social media plugins en uiteraard het brede productenportfolio.


State of Art
State of Art is een Nederlands merk dat is opgericht in 1987. State of Art is een high value brand dat casual lifestyle collecties ontwerpt voor mannen. De doelgroep bestaat uit mannen met een actieve levensstijl. Dit wordt
gesymboliseerd door het nauwe verband tussen het merk en de klassieke
autosport. Kleding van State of Art zit comfortabel, heeft een authentieke en
oprechte uitstraling en een eigen filosofie over genieten van het leven. Bekijk hier de nieuwe webshop.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?