Nieuwe webshop voor Adam Brandstore

27 februari 2013 | 2598 Views

De nieuwe webshop van Adam Brandstore is live! De webshop van de grootste multi-brandstoreketen van Nederland is ontwikkelt door ISM.

De doelstelling en ook gelijk de uitdaging was om een single-channel retailorganisatie te transformeren naar een multi-channel organisatie waarbij de strategie gefocust is op het centraal positioneren van de klant. ISM heeft in korte tijd een stabiel e-Commerce platform voor Adam Brandstore gerealiseerd. Er is gekozen voor een cross-channel aanpak waarbij afhalen en retouren in de winkel uiteraard tot de mogelijkheden behoort. Als e-Commerce platform is gekozen voor de Magento Enterprise Editie. Nu de webshop live is, is ISM direct begonnen met de doorontwikkeling van het platform op de gebieden van mobiel en online marketing. 

Over Adam 
Adam Brandstores is een multi-brandstoreketen met 50 winkels door heel Nederland. Adam Brandstore is onderdeel van McGregor Fashion Group. Elke brandstore heeft haar eigen mix van merken in huis. Ze verkopen herenkleding van o.a. Gant, McGregor, State of Art, Profumo en Hugo Boss.    

Wat Adam uniek maakt zijn de vele topmerken onder één dak! Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vandaal bij Adam waarbij het  winkelgenot van de klant centraal staat. Bekijk de vernieuwde Adam webshop   

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?