Meer traffic voor Woonboulevard Poortvliet

28 november 2014 | 3061 Views

Om meer online verkopen te realiseren voor Woonboulevard Poortvliet heeft ISM een nieuwe webshop gebouwd op Magento Enterprise. Een compleet nieuw responsive design en andere optimalisatieslagen zijn ingezet om deze doelstelling te realiseren. 

Bij het optimaliseren van de webshop stond centraal dat er meer online verkopen moeten plaatsvinden en er meer bezoekers naar de webshop geleidt dienen te worden. Met behulp van Magento Enterprise is dit plan doorgevoerd. Bijzonder aan de online shop voor Woonboulevard Poortvliet is dat er drie thema's zijn ontwikkeld die alle drie over dezelfde functionaliteiten beschikken en volledig responsive zijn. 

GuiltyPeople, zusteronderneming van ISM eCompany heeft het design voor haar rekening genomen. De nieuwe website dient ook als online inspiratiekanaal voor duurdere producten als bankstellen. Met het nieuwe design wordt hierop slim ingespeeld door bezoekers ook naar de fysieke vestigingen te leiden. 

Over Woonboulevard Poortvliet 
Woonboulevard Poortvliet biedt u alles op het gebied van wonen en slapen. U vindt een geweldige collectie van meubelen en accessoires, verdeeld over 28 woonwinkels onder één dak. Het is zeer gevarieerd, kwalitatief, karakteristiek en voor iedereen betaalbaar. Eigenlijk alles wat u nodig heeft om een huis een thuis te maken. Woonboulevard Poortvliet staat al 95 jaar voor u klaar met service, sfeer, persoonlijk contact en scherpe prijzen. 

Bekijk hier de nieuwe webshop van Woonboulevard Poortvliet. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?