Nieuwe website Duifhuizen.nl

22 april 2014 | 2693 Views

ISM eCompany is trots op de nieuwe website van Duifhuizen die onlangs live is gegaan. De webshop van de lederwarenfirma is compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Daarnaast heeft Guilty People ook het nieuwe brand logo ontworpen.

Bijna alle Business Units van ISM eCompany zijn betrokken geweest bij dit grote project dat ongeveer vijf maanden geduurd heeft. De webshop is geupgrade naar Magento Enterprise en ook is de website een compleet redesign ondergaan met hulp van GuiltyPeople. Enkele van de mooiste verbeteringen zijn de cross-over vlakken op de homepage, zodra je met de muis over bepaalde vlakken beweegt past het plaatje zich aan in de vorm van een mooi ontworpen tekstvlak, en de 360 graden Google Streetview applicatie op de pagina met het winkeloverzicht.

Duifhuizen
Duifhuizen lederwaren is een van de grootste aanbieders van tassen, koffers en lederwaren. Daarnaast verkoopt de firma ook producten als portemonnees, hoesjes en etuis. Het traditionele, uitgegroeide familiebedrijf heeft 24 winkels en een webshop. Bekijk de website.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?