Online marketing voor Claudia Sträter

03 mei 2013 | 2537 Views

ISM eCompany bouwt de nieuwe website en webshop voor Claudia Sträter, waarbij zusteronderneming GuiltyPeople verantwoordelijk is voor het design. Het online marketing team van ISM zal het beheer van Adwords en SEO overnemen.

ISM eCompany begon al eerder aan de bouw van de nieuwe website en webshop voor Claudia Sträter, waarbij zusteronderneming GuiltyPeople verantwoordelijk is voor het design van de webshop. Op dit moment bouwt Guilty People aan het interactie en grafisch design. Dit zal de huidige website en webshop van Claudia Strater vervangen. Het online marketing team van ISM zal het beheer van Adwords en SEO overnemen.

Over Claudia Sträter
Onder de naam Claudia Sträter werd in 1970 een start gemaakt met de op- en uitbouw van dit modemerk. Met de in eigen huis ontworpen collecties is Claudia Sträter in staat snel en effectief op alle signalen uit de markt te reageren en het biedt eveneens de mogelijkheid om het merk optimaal in de markt te positioneren. Claudia Sträter is 100% Dutch design met 27 winkels, 12 shop in shops in Nederland en Luxemburg en een webshop. Het merk is tevens verkrijgbaar bij geselecteerde boutiques in Europa. Sinds oktober 2012 behoort Claudia Sträter tot de FNG Group, een Belgisch beursgenoteerde onderneming.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?