Persbericht: ISM eCompany Belgium

04 februari 2013 | 2550 Views

Per 1 januari 2013 is ISM eCompany naast twee vestigingen in Nederland ook vertegenwoordigd in België. Onder de naam ISM eCompany Belgium worden totale e-commerce oplossingen geleverd aan de Belgische markt. Daarbij worden technologie, online marketing, design, strategie en hosting diensten aangeboden aan Belgische bedrijven die hun online verkoopkanaal verder willen uitbouwen.

ISM eCompany Belgium is een samenwerking tussen het Belgische The Concept Group en het Nederlandse ISM eCompany. De ervaring op de Belgische IT en Retail markt van The Concept Group wordt hierdoor gecombineerd met de uitgebreide e-commerce expertise van ISM eCompany. Een ervaren en sterke e-commerce aanbieder voor Belgische partijen is het resultaat. Er wordt kantoor gehouden in Turnhout en Drongen (Gent) waar alle specialismen van ISM eCompany Belgium beschikbaar zijn.

Over The Concept Group
The Concept Group is al meer dan 10 jaar actief in het bieden van bedrijfsoplossingen. Klanten worden begeleid bij de automatisering van de diverse bedrijfsprocessen: voorraadbeheer, magazijnbeheer, inkoop & verkoop, winkelverkoop, financieel beheer, relatiebeheer en personeelsbeleid. The Concept Group is een jong en dynamisch IT-bedrijf met een 30-tal medewerkers. Dankzij de sectorspecifieke knowhow in groothandel en retail, alsook de no-nonsense aanpak kan The Concept Group de juiste analyse maken en de meest geschikte oplossing aanbevelen. Momenteel telt The Concept Group al meer dan 60 klanten.

Over ISM eCompany
ISM eCompany is al meer dan 20 jaar succesvol in e-commerce. Onderscheidend door een doeltreffende aanpak waarin bewezen e-commerce strategie, creatief interaction design, praktische online marketing en slimme techniek worden gecombineerd tot succesvolle webshops. ISM kent als geen ander de spelregels van renderende e-commerce. Voor haar opdrachtgevers is ISM eCompany ondersteunend bij al hun online vraagstukken. Dit met een team van ruim 200 doorgewinterde professionals op de snijvlakken van techniek, marketing en design. ISM eCompany biedt B2B, B2C, Cross-Channel en Online Marketing oplossingen op basis van o.a. Magento en Sana Commerce.

 

----------------------------------------------------------------

Voor meer informatie 
ISM eCompany Belgium
Jimmy de Paepe
E-mail: j.depaepe@ ismecompany.be

Tel : + 32 (0) 14 76 24 44
Fax : +32 (0) 14 76 24 45

Adres: Steenweg op Zevendonk 149, Turnhout

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?