Vernieuwd partnership met Akeneo

14 July 2020   

Wij kunnen met trots melden dat wij het partnership met Akeneo hebben vernieuwd en onze krachten verder bundelen. Wij zullen als partners nog nauwer samenwerken om onze klanten te helpen met het creëren van een optimale product experience en het optimaliseren van het PIM-proces. Een belangrijk onderdeel in het behalen van digitaal succes!

Waarom productinformatiemanagement essentieel is

Zonder PIM-systeem wordt productdata vaak opgeslagen in verschillende systemen, Excel-documenten, servers en hard drives. Door Akeneo kunnen retailers, merkfabrikanten en groothandels productinformatie centraliseren.

Het groeiend aantal producten, de snelheid waarmee producten moeten worden verkocht en het groeiend aantal verkoopkanalen, maakt dat productinformatiemanagement steeds complexer wordt. Hierdoor veroorzaakt productinformatie een steeds grotere vertraging in de doorlooptijd.

Merkfabrikanten, groothandels en retailers lanceren steeds sneller en vaker nieuwe producten die ze op allerlei kanalen en in verschillende talen willen gaan verkopen. De productinformatie moet steeds foutloos, kwalitatief en aangepast zijn op het kanaal en de doelgroep. Daarnaast moet de geboden content steeds voldoende onderscheidend zijn van de concurrentie.

Over PIM-systeem Akeneo

Akeneo biedt een toonaangevend open source platform aan voor productinformatiemanagement (PIM), waardoor gebruikers eenvoudig productinformatie voor elk kanaal kunnen verrijken en managen. Door het open source-karakter is er een actieve community van developers, waardoor Akeneo snel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  14 July 2020   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  14 July 2020   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  14 July 2020