ISM eCompany behaalt het kwaliteitscertificaat Hypernode!

09 November 2018   

Vandaag, op 9 november 2018, ontvingen wij het kwaliteitscertificaat Hypernode Certified Magento Agency van hostingbureau Byte. Het certificaat toont aan dat we Magento-webshops met een uitstekende performance ontwikkelen en beheren, bovenmatige kennis hebben van Magento, goede processen hebben voor development, deployements en beheer en dat we zo veilig mogelijke Magento-webshops bouwen en beheren.

Tip! Lees meer over webshop performance in deze blog. De blog gaat over het belang en verbeterpunten van de performance van een webshop. 

Het certificaat Hypernode

Het dynamische Magento hostingplatform Hypernode is ontwikkeld door Byte, omdat webshops snel en veilig moeten zijn. Hypernode ondersteunt developers in de ontwikkeling en het beheren van kwalitatieve Magento-webshops. Het is daarbij cruciaal dat bureaus webshops goed onderhouden en bouwen. Daarom heeft Byte een certificering die de kwaliteit waarborgt van aangesloten partners.

Het certificaat beoordeelt de developmentprocessen en het eindresultaat. Zo zijn we getoetst op de laadtijd en veiligheid van de door ons beheerde webshops, onze kennis van Magento, de kwaliteit van de code, support, processen voor onderhoud. De certificering is geen momentopname, maar een doorlopende kwaliteitsgarantie dankzij de blijvende monitoring door Byte.

 

ISM eCompany neemt het certificaat Hypernode van Byte in ontvangst

Afbeelding: ISM'er Koen Maassen ontvangt het certificaat Hypernode van Byte

Meer nieuws van ISM

 • 7 ISM-klanten in CrossBorder Top 30 van snelle groeiers 2019

  7 ISM-klanten in CrossBorder Top 30 van snelle groeiers 2019

  Extern evenement |

  ISM-klanten Fashcom, Just Carpets, Koffievoordeel, Lobbes, Lucardi, Oger, UV-Fas...

  09 November 2018   

 • PIM-softwareleverancier Akeneo en ISM eCompany gaan partnership aan om klanten te ondersteunen met productinformatiemanagement

  PIM-softwareleverancier Akeneo en ISM eCompany gaan partnership aan om klanten te ondersteunen met productinformatiemanagement

  Extern evenement |

  Sinds kort werken wij samen met Akeneo, toonaangevend open source PIM-software, ...

  09 November 2018   

 • Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!

  Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!

  Extern evenement

  In januari en februari gingen Toolspecial.com, Beanzcafe, Shuz.nl en Weinvorteil...

  09 November 2018