Nieuwe webshop Wijnvoordeel.nl van e-Luscious live!

06 September 2018   

De nieuwe webshop van Wijnvoordeel.nl live die moederbedrijf e-Luscious door ISM eCompany heeft laten ontwikkelen is sinds deze week live. De webshop draait op Magento Commerce Cloud. ISM eCompany bouwt ook de andere merken van e-Luscious, zoals Koffievoordeel.nl en Wijnbeurs.nl, op dit platform.

Nieuwe strategie van e-Luscious

e-Luscious kiest voor een strategie waarin al hun webwinkels draaien op één e-commerceplatform. Doordat het is gebouwd op het Magento Commerce Cloud-platform laden de nieuwe webshops van e-Luscious, zoals Twinkle100-speler Wijnvoordeel.nl, zeer snel en is er sprake van een hoge beschikbaarheid van het platform. Daarnaast kan e-Luscious nu geïmplementeerde functionaliteiten eenvoudig uitrollen naar al hun merken op dit platform, wat leidt tot verhoogde efficiëntie en lagere investeringen in development.

“We willen bezoekers niet alleen het grootste voordeel bieden als het gaat om de prijs, of het maken van de juiste wijnkeuze; ook het gebruikersgemak is van groot belang voor de totaalervaring van onze klanten," stelt Marion Freijsen, COO van e-Luscious. "Dat geldt zowel nu als in de verre toekomst. De stap naar het Magento Commerce Cloud-platform is voor ons dan ook een strategische en weloverwogen stap binnen onze missie om in alle opzichten het beste aan klanten te kunnen aanbieden. Het feit dat wij een van de eerste zijn op dit platform past daarnaast nog eens perfect bij ons pioniers-DNA.” 

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Platform |

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  06 September 2018   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  Platform |

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  06 September 2018   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  Platform

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  06 September 2018