Nieuwe webshop Wijnvoordeel.nl van e-Luscious live!

06 September 2018   

De nieuwe webshop van Wijnvoordeel.nl live die moederbedrijf e-Luscious door ISM eCompany heeft laten ontwikkelen is sinds deze week live. De webshop draait op Magento Commerce Cloud. ISM eCompany bouwt ook de andere merken van e-Luscious, zoals Koffievoordeel.nl en Wijnbeurs.nl, op dit platform.

Nieuwe strategie van e-Luscious

e-Luscious kiest voor een strategie waarin al hun webwinkels draaien op één e-commerceplatform. Doordat het is gebouwd op het Magento Commerce Cloud-platform laden de nieuwe webshops van e-Luscious, zoals Twinkle100-speler Wijnvoordeel.nl, zeer snel en is er sprake van een hoge beschikbaarheid van het platform. Daarnaast kan e-Luscious nu geïmplementeerde functionaliteiten eenvoudig uitrollen naar al hun merken op dit platform, wat leidt tot verhoogde efficiëntie en lagere investeringen in development.

“We willen bezoekers niet alleen het grootste voordeel bieden als het gaat om de prijs, of het maken van de juiste wijnkeuze; ook het gebruikersgemak is van groot belang voor de totaalervaring van onze klanten," stelt Marion Freijsen, COO van e-Luscious. "Dat geldt zowel nu als in de verre toekomst. De stap naar het Magento Commerce Cloud-platform is voor ons dan ook een strategische en weloverwogen stap binnen onze missie om in alle opzichten het beste aan klanten te kunnen aanbieden. Het feit dat wij een van de eerste zijn op dit platform past daarnaast nog eens perfect bij ons pioniers-DNA.” 

Meer nieuws van ISM

 • 5 ISM-klanten genomineerd voor de Dutch Search Awards

  5 ISM-klanten genomineerd voor de Dutch Search Awards

  Magento |

  Op donderdag 7 november maakte de Dutch Search Awards bekend dat Condoom Anoniem...

  06 September 2018   

 • ISM eCompany wint voor de vierde keer de FD Gazellen Award

  ISM eCompany wint voor de vierde keer de FD Gazellen Award

  Magento |

  Voor het vierde jaar ontvangen we de FD Gazellen Award die het Financieele Dagbl...

  06 September 2018   

 • 7 ISM-klanten in CrossBorder Top 30 van snelle groeiers 2019

  7 ISM-klanten in CrossBorder Top 30 van snelle groeiers 2019

  Magento

  ISM-klanten Fashcom, Just Carpets, Koffievoordeel, Lobbes, Lucardi, Oger, UV-Fas...

  06 September 2018