Strategische samenwerking ISM eCompany en FRMWRK

05 November 2015   

ISM eCompany, een van de grootste e-commercebureaus in Nederland en Magento-specialist FRMWRK bundelen hun krachten om een nog bredere groep klanten van dienst te kunnen zijn. 

Strategische samenwerking

Dankzij de samenwerking kunnen klanten van FRMWRK eenvoudiger overstappen van Magento Community Edition (CE) naar Magento Enterprise Edition (EE), wanneer de business case daar aanleiding toe geeft. Andersom kan ISM eCompany organisaties aandragen bij FRMWRK, die in het begin stadium beter in het FRMWRK-portfolio passen. “We kunnen zo niet alleen een bredere groep klanten bedienen, maar kunnen organisaties nu bovendien nog beter begeleiden tijdens hun groeiscenario," zegt Karel van der Woude, managing partner bij ISM eCompany.

ISM eCompany is vooral gericht op de strategische implementatie van omgevingen met hoge omzetvolumes en kon kleinere webshops daarom minder goed bedienen. “We wilden deze webshops niet de rug toekeren, maar ze van een goede begeleiding voorzien gedurende het hele groeiproces. De samenwerking met FRMWRK maakt dit mogelijk,” stelt Van der Woude. “FRMWRK kan deze klanten snel en effectief bedienen tot het punt dat zij groot genoeg zijn om de overstap te maken naar Magento Enterprise Edition.”

Om klanten optimaal en naadloos te kunnen bedienen, wisselen FRMWRK en ISM eCompany actief kennis en ervaring uit. Zowel op strategisch niveau als op operationeel vlak. Met deze kennisdeling wordt er meer grip op de volledige groeicyclus van bedrijven gerealiseerd en kan de strategie van meet af aan worden afgestemd op het latere succes. “Wij kunnen onze klanten efficienter en effectiever begeleiden in het behalen van doelstellingen, waardoor een snellere en grotere groei in volume en omzet mogelijk wordt. We vullen elkaar perfect aan”, zegt Thomas van Rooijen, managing partner bij FRMWRK.

Over ISM eCompany

Het e-commercebureau ISM eCompany is al ruim twintig jaar een toonaangevende speler in de markt. Het bureau behoort al jaren tot de top in e-commerceland. ISM eCompany werkt voor (online) retailers met nationale en internationale e-commerce-ambities. ISM eCompany verzorgt hun strategie, webshop bouw, webshop ontwerp en online marketing. De organisatie heeft ruim 400 doorgewinterde e-commerceprofessionals in dienst waarvan de meesten werken vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam.

Over FRMWRK

FRMWRK is no-nonsense. Nuchter. Rotterdams. Met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van webontwikkeling en met een gespecialiseerd Magento e-commerceteam bouwt het bedrijf dagelijks aan vernieuwende Magento-webshops. Op basis van concrete business doelstellingen, een gedegen projectaanpak en een focus op online resultaat. FRMWRK werkt niet met hoge initiële projectinvesteringen, maar juist met korte iteratieve ontwikkelrondes met concrete deliverables die direct live worden gezet. Open en eerlijk communiceren, net als resultaat staan centraal.

Meer nieuws van ISM

 • 19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  Platform |

  Wat staat ons in 2022 te wachten in e-commerce en digital marketing? Dit trendra...

  05 November 2015   

 • ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  Platform |

  Op donderdag 9 december 2021 maakte de Dutch Search Awards tijdens de awardshow ...

  05 November 2015   

 • ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  Platform

  7 oktober 2021, Amsterdam – De DDMA Commissie CRO maakt vandaag de genomineerden...

  05 November 2015