Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!

28 February 2019   

In januari en februari gingen Toolspecial.com, Beanzcafe, Shuz.nl en Weinvorteil.de live op Magento 2. Toolspecial en Beanzcafe is gebouwd op Magento 2 Commerce en Weinvorteil.de op Magento 2 Commerce Cloud.

Toolspecial.com in slechts 2,5 maand live op Magento 2 Commerce

Toolspecial, leverancier in gereedschappen en werkplaatsbenodigdheden wilde voor 1 januari 2019 een nieuwe webshop. In slechts 2,5 maand tijd bouwden we een webshop op Magento 2 Commerce en haalden we de stevige deadline. Daarnaast was er een naadloze overgang in online portals die garages, de doelgroep van Toolspecials, gebruiken om de webshop te bezoeken en artikelen te bestellen.

magento-logo-vertical

 

De nieuwe webshop is het fundament waaraan we continu verbeteringen doorvoeren. Verder staan in de vernieuwde webshop nuttige informatie, gebruiksvriendelijkheid en gereedschapstips centraal. Dit is onder andere merkbaar in het vernieuwde overzicht waarin klanten beter kunnen zoeken in de 50.000 beschikbare producten die Toolspecial verkoopt in Nederland, België en Frankrijk.
Bekijk de b2b-webshop Toolspecial.com


Israël maakt kennis met koffiebonen via Beanzcafe.co.il

In januari ging de nieuwe Israëlische webshop Beanzcafe.co.il live. De webshop bouwden we op hetzelfde Magento 2 Commerce-platform als de andere webshops van moederorganisatie Strauss Coffee, één van de grootste voedselproducten in Israël. Doordat alle webshops van Strauss worden gebouwd op hetzelfde platform, is de e-commerceomgeving beter beheersbaar en zijn optimalisaties en andere aanpassing eenvoudiger uitrolbaar naar al hun webshops. 

Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!_afbeelding_1Afbeelding 1: screenshot van de webshop van Beanz.co.il

De webshop Beanzcafe.co.il verkoopt koffiebonen aan consumenten. Dit is ongebruikelijk voor Israël, aangezien Israëliers gewoonlijk koffie zetten via koffiecups met apparaten zoals Nespresso. Omdat ook koffiemaalmachines niet gebruikelijk zijn in het land, biedt Beanzcafe.co.il een abonnement aan waarbij consumenten een koffiemolenmachine kunnen leasen. Inmiddels heeft Beanz.co.il al enkele honderden klanten.

Bekijk de webshop van Beanz.co.il

 

Shuz.nl klaar voor de toekomst met webwinkel op Magento 2

In februari ging de nieuwe webshop van Shuz live op Magento 2 Open Source. Shuz had door veranderende klantverwachtingen een nieuw design, andere integraties en functionaliteiten nodig in de webshop. De gewenste vernieuwingen waren echter niet mogelijk op het oude platform. 

Het aangeleverde design door een externe partij vertaalden we voor een betere fit met Magento 2 (budgetvriendelijk) en het werd vervolgens door ons geïmplementeerd (zie afbeelding 2).

Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!_afbeelding_2Afbeelding 2: een screenshot van de oude en de nieuwe webshop van Shuz

Bekijk de vernieuwde webshop van Shuz


Weinvorteil.de op Magento 2 Commerce Cloud

In februari ging de webshop Weinvorteil.de live. Moederbedrijf e-Luscious kiest voor een strategie waarin al hun webwinkels werken op één e-commerceplatform: Magento Commerce Cloud. Wijnvoordeel.nl was de eerste webshop die in augustus live ging op het nieuwe platform. Weinvorteil.de is de vierde gelokaliseerde versie van Wijnvoordeel.nl, en de zesde webshop in totaal op het nieuwe platform.

Het Duitse zusje van Twinkle 100-speler Wijnvoordeel.nl heeft een aantal aanpassingen vanwege wettelijke vereisten. Denk aan het aangeven dat de btw is verwerkt in de prijs en wat de inhoud is van het product. Verder is een double opt-in op de nieuwsbrief vereist en is het bestelproces aangepast op lokale eisen. Tevens heeft Weinvorteil.de een andere fulfillmentpartner en dus was er andere integratie benodigd.

Bekijk Weinvorteil.de

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  28 February 2019   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  28 February 2019   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  28 February 2019