Redesign en optimalisatie Magento site 12Tune

12 juni 2012 | 2152 Views
Deze week is het redesign van 12Tune live gegaan. Naast hosting, upgrades en het uitwerken van Magento functionaliteiten verzorgt ISM eCompany nu ook de eMarketing, technische aanpassingen en design implementatie.
Het importeren van producten gaat nu eenvoudiger en sneller, evenals het laden van de website. Hierdoor kan 12Tune haar klanten beter bedienen. Designers van ISM eCompany hebben het design ontwikkeld voor dit nieuwe ontwerp.
 
eMarketing  
Daarnaast heeft afdeling eMarketing 12Tune geadviseerd op het gebied van Conversie Optimalisatie en Zoekmachine marketing. Er is advies uitgebracht ten behoeve van het verhogen van de conversie op de shop middels een adviesrapport, daarnaast is er een technisch rapport opgeleverd met daarin aanpassingen om de site zoekmachine vriendelijker te maken. Het uiteindelijke advies is uitgewerkt in verschillende wireframes.
 
Wireframes  
Op basis van wireframes hebben de interactive designers van ISM eCompany de wesbsite van 12Tune een nieuwe look gegeven. De nieuwe look zorgt ervoor dat 12Tune haar klanten beter aansprrekt. Een aantal highlights uit dit ontwerp zijn de aangepaste top-navigate, met meer ruimte om klanten direct naar de juiste producten te leiden.
 
Design implementatie 
Het design is zo doorvertaald naar de website waardoor de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de webshop van 12Tune aanzienlijk verbeterd is.
 
Technische aanpassingen 
Er zijn technische aanpassingen aan de website gedaan om de website meetbaarder te maken, zodat de effectiviteit van de site beter te meten is. 12Tune International BV is een Europese importeur van tuning en styling producten voor auto’s en gespecialiseerd in Japanse performance onderdelen. 95% van alle producten op de webshop liggen op voorraad in het warenhuis van 12Tune.
 
Bekijk de website van 12Tune  
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?