Redesign en optimalisatie Magento website Showroom86

11 mei 2012 | 2044 Views

De nieuwe Magento website van Showroom 86 is live. ISM eCompany heeft het Magento Enterprise Platform voor Groep Alain Broekaert (GAB) in beheer genomen, redesigned, geoptimaliseerd en overgezet naar ISM Webservers. 

Het importeren van producten gaat nu eenvoudiger en sneller zodat GAB haar klanten nog beter kan bedienen. Ook loopt de website nu veel sneller dan voorheen. Zusteronderneming Guilty People heeft banners ontwikkeld voor dit nieuwe ontwerp. Daarnaast verzorgt de eMarketing afdeling workshops voor het optimaliseren en verbeteren van bezoekerservaring over onder andere SEO. Alle aanpassingen en uitbreidingen die uit deze workshops komen, worden uitgevoerd door het projectteam. In de nabije toekomst zullen er ook meerdere subshops ingericht worden voor de verschillende merken om specifieke doelgroepen te bedienen.
 
 
Over GAB 
Groep Alain Broekaert of GAB is de officiële distibuteur in België en Luxemburg van onder andere; Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans en veel andere merken. In korte tijd groeide Showroom86 uit tot een belangrijke speler in de fashion wereld, gespecialiseerd in retail en wholesale. Met de lancering van de webshop van Showroom86.be breidde zij haar activiteiten uit naar de online fashion retail. 
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?