Redesign en webshop optimalisatie voor Primera

28 november 2014 | 2670 Views

Voor Primera.nl is een redesign ontwikkeld. Het nieuwe design is bedoeld om de diensten en het productaanbod toegankelijker te maken voor de klanten van Primera. Daarnaast betrekt het nieuwe design de aangesloten ondernemers meer en op persoonlijke wijze bij de Primera webshop.

Middels een fris, eigentijds ontwerp is het voor consumenten gemakkelijker om op de site te navigeren waardoor zij beter kunnen kennismaken met de producten en diensten die Primera biedt. Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd waardoor winkelinformatie, productuitleg en acties beter vindbaar zijn. Er is gekozen om te optimaliseren voor zowel desktop als tablet. De weergave van de shop functioneert nu beter op een tabletAanpassingen in het bestelproces en de verbeterde weergave van levertijden zullen moeten gaan zorgen voor hoger conversie ratio.  

Eén van de meest bezochte pagina’s op Primera.nl is de store-locator. De store-locator is verder geoptimaliseerd zodat consumenten beter geïnformeerd worden over actuele openingstijden en het lokale assortimenten. Alle Primera winkels, meer dan 460 vestigingen, zijn nu voorzien van een eigen detailpagina waar op termijn de lokale diensten worden gecommuniceerd. 

Bekijk hier de nieuwe webshop van Primera. 

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?