Responsive Magento Enterprise platform voor Baker Bridge

29 september 2014 | 2668 Views

ISM eCompany is benaderd om een nieuw e- Commerce platform te ontwikkelen voor Baker  Bridge. Baker Bridge wilde graag dat de webshop  grafisch in lijn is met de huisstijl.

Over Baker Bridge
Baker Bridge is een trendy en klassiek kindermerk voor  jongens en meisjes en is een onderdeel van Claudia  Sträter. Kenmerkend aan de kleding van Baker Bridge is de sportieve en verzorgde uitstraling, met een modieuze twist. Baker Bridge is een merk dat veel gebruik maakt van sterke kleuren en vooral de kleur donkerblauw voor een klassieke uitstraling. 

Uitdaging
ISM eCompany is benaderd om een nieuw e-Commerce platform te ontwikkelen voor Baker Bridge. Behalve een webshop diegrafisch in lijn is met de huisstijl en fysieke winkels, moest de nieuwe site ook volledig responsive zijn om zowel op een desktop als op alle mobiele devices een optimale winkelervaring te bieden.

Oplossing
De e-Commerce designers van ISM eCompany hebben de merkbeleving vertaald, waarbij conversie niet uit het oog is verloren. Naast de technische realisatie en het design, heeft het online marketing team van ISM ook de Adwords en SEO strategie voor Baker Bridge ontwikkeld. 

Resultaat
Het nieuwe platform is grafisch volledig in lijn met de huisstijl en look and feel van de fysieke winkels van het merk. Persoonlijke service en deskundig advies staan hoog in het vaandel. Nu de eerste fase is gelanceerd kan de winkel in de toekomst consumenten via tablets in de fysieke winkel laten bestellen en afrekenen. Samen met ISM eCompany als strategisch e-Commerce partner wordt het online platform geoptimaliseerd. Bekijk de webshop van Baker Bridge hier.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?