Retailer Handyman kiest ISM als online marketing partner

05 januari 2015 | 16946 Views

Handyman heeft sinds kort een webshop om haar omni-channel strategie te versterken. Om traffic naar de webshop en de 81 fysieke vestigingen te trekken, schakelt Handyman.nl de online marketing specialisten van ISM eCompany in. 

De SEO experts van ISM zorgen dat de webshop beter gevonden wordt in zoekmachines. Local search is hierbij een belangrijk aandachtspunt, om ook extra traffic naar de fysieke winkels aan te trekken. Ook worden er online campagnes opgezet, zodat Handyman haar doelgroep optimaal weet te bereiken. Met de geoptimaliseerde campagnes wil Handyman werken aan het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Zoals Handyman zelf aangeeft: ''Want klanten écht helpen... dát is onze passie!'' 

Over Handyman.nl 

Handyman.nl is sinds 1974 gespcialiseerd in de B2C verkoop van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten. Naast de online winkel heeft Handyman 81 fysieke vestigingen. Handyman maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationaal georiënteerde groothandel met wereldwijd vestigingen. Het verlenen van optimale service en persoonlijke aandacht zijn belangrijke speerpunten. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?