Sana dealer webshop voor Yokohama

01 februari 2013 | 3230 Views

Yokohama, de wereldwijd Japanse bandenfabrikant, gebruikt vanaf heden de geïntegreerde Sana Commerce e-Commerce oplossing voor hun dealer webshop in België. Yokohama draait op NAV en uitgevoerd door Sana partner NORRIQ België.

Kant-en-klaar, en compleet functionerend 
Sana’s Starter Site bevat alle functies om een webwinkel snel en gemakkelijk op te zetten en kan eenvoudig worden uitgebreid en aangepast aan klant specifieke behoeften van een bedrijf. Aangezien Yokohama België hun dealer webshop dezelfde look en feel als hun corporate website wilden geven, was de Sana Commerce Starter Site de perfecte oplossing voor hun B2B dealer webshop om deze in lijn met hun huisstijl te krijgen. Kleuren van achtergronden, knoppen, randen en lettertypen kunnen worden gedefinieerd en afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden ge-upload, alles zonder het gebruik van ingewikkelde programmering, CSS styling of kennis van HTML.

Volledig geïntegreerd 24/7/365 
Het gebruik van Sana Commerce is een grote stap voorwaarts voor Yokohama België. Yokohama's dealers hebben nu een volledig geïntegreerde web-omgeving die real-time informatie vanuit hun NAV ERP-systeem gebruikt. Het resultaat is dat dealers toegang hebben tot alle informatie over het assortiment, bestellingen en zelfs hun orderstatus. Met deze oplossing kan Yokohama haar klanten een 24/7/365 service aanbieden voor het plaatsen van bestellingen.

Over Yokohama 
Yokohama is een wereldwijde productie-en verkoopbedrijf van premium banden sinds 1917. Yokohama’s banden ingenieurs streven naar lagere rolweerstand, die bijdraagt tot zowel een hoge kilometrage en een lager brandstofverbruik.

Over Sana 
Als Microsoft Partner met Gold certificering voor Web Development en Silver certificering voor ISV levert Sana Software uitstekende e-Business producten voor Microsoft Dynamics NAV en AX. Sana Commerce, ‘Certified voor Microsoft Dynamics’, biedt een naadloos geïntegreerd e-Commerce platform gebaseerd op de business logica van Microsoft Dynamics en kan zowel gebruikt worden als online retail web store (B2C) en Sales Portal (B2B).

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?