Shop2Mobi opent virtuele winkel Rotterdam CS

22 juli 2013 | 2542 Views

Bol.com opent samen met Shop2Mobi een virtuele vakantiewinkel op Rotterdam Centraal Station. Op een 18 meter lange muur kunnen voorbijgangers met hun mobiele telefoon artikelen als een opblaasbaar zwembad, e-reader en condooms bestellen.

Voor de zomeractie werkt Bol.com samen met Shop2Mobi. Wie QR-codes scant met zijn smartphone, kan artikelen direct bestellen in het mobiele warenhuis van Bol.com. Wie de mobiele augmented reality applicatie van Layar installeert, kan door de afbeelding van het artikel te scanner, meer informatie opvragen. Zo kan men meer informatie en interactieve content over de producten inwinnen. Met een eenvoudige klik op de knop kan men de artikelen direct bestellen, afrekenen en de volgende dag laten afleveren.

 

Shop 2me

 

Over Shop2Mobi  
Shop2Mobi is in de zomer van 2011 opgericht door Dennis Vreeke en Roman Markovski. Shop2Mobi maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een mobiele shop op te zetten die volledig is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. De mobiele shop heeft een snelle laadtijd, en eenvoudig aan te passen design. ISM eCompany is business partner van Shop2Mobi. Een mooi voorbeeld waar ISM kansen biedt voor startende en groeiende on-line ondernemers.

Maak ook gebruik van onze producten en diensten om samen met ISM eCompany jouw plan te verwezenlijken. Het alternatief voor ingewikkelde en langdurige zoektochten naar financiering.

Kijk hier voor meer informatie. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?