Sprekers ISM in top 10 sprekers Webwinkel vakdagen

01 mei 2013 | 2411 Views

Zowel Jurjen Jongejan als Frank Damshuiser staan in de top 10 van beste sprekers van de Webwinkel Vakdagen 2013. Deze resultaten komen voort uit een enquête, gehouden onder de bezoekers van de webwinkel vakdagen.

Top 10 sprekers
Tijdens de Webwinkel Vakdagen vond opnieuw een uitgebreid lezingenprogramma plaats met in totaal 98 sessies. In de top tien sprekers staan zowel Frank Damshuiser op een mooie 4de plaats en Jurjen Jongejan op de 9de plaats.

Beoordeling
Het meerdendeel van de bezoekers heeft één of meerdere lezingen bezocht (79%). Waarvan een groot deel aangeeft meerdere lezingen heeft bezocht. 9% van de bezoekers geeft zelfs aan meer dan 5 lezingen te hebben bezocht. Lezingen zijn in het algemeen goed beoordeeld. Wanneer lezingen niet goed werden gewaardeerd lag dit zowel aan het optreden van de spreker (niet goed voorbereid, spreekstijl) als aan de inhoud van de lezing. De meest voorkomende reden van een lage beoordeling is dat bezoekers de lezing als “te commercieel” beoordelen en aangeven dat de spreker te veel over de eigen oplossing presenteert. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?