Terugblik Online Marketing Event

19 oktober 2012 | 2166 Views

Donderdag 18 oktober organiseerde ISM eCompany het kennisevent: Online Marketing voor webwinkels! We kijken terug op een zeer geslaagd event waar interessante informatie en tips werden gedeeld over de verschillende online marketing gebieden.

  

  

Het was een inspirerende dag vol informatie over de mogelijkheden van Online Marketing. De Online Marketing experts van ISM vertelde over de methoden en technieken die beschikbaar zijn om rendement te halen uit Online Marketing.

Zij gaven concrete tips en voorbeelden over conversie optimalisatie, Facebook strategie, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en Google Analytics. Op het event waren uiteenlopende webwinkeliers vertegenwoordigd. Tot de aanwezigen behoorden onder andere: Aktiesport, OTTO, Supertrash, McGregor Fashion Group, Sport2000 en vele andere. Het inhoudelijk deel van het programma werd verzorgd door Jurjen Jongejan; Manager Online Marketing ISM, Frank Damshuiser; Online Marketing Consultant ISM, Walter van der Scheer; Commercieel Manager Copernica, Sander Lems; Online Marketing Consultant ISM en Gideon Schipaanboord; Strategy Director Guilty People.
 

Reacties bezoekers   
"Ik vond het een interessante, goed georganiseerde middag. Dank hiervoor, zeker de moeite waard!" 
"Het was een erg interessante middag. Bedankt en waarschijnlijk tot ziens!"
 "Het was een interessante middag. Hartelijk dank nog voor de goede organisatie"
  
"Hoewel wij de verloting van het innovatieve gadget niet hebben afgewacht, wil ik je wel laten weten dat wij het Event als geslaagd beschouwen en terug kijken op een leerzame middag. Ik houd me dan ook aanbevolen voor evt. volgende sessies." 

Kijk voor meer events op onze event pagina. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?