TUI kiest voor GuiltyPeople en Somention in digitale strategie en social media samenwerking

10 February 2020   

TUI Benelux heeft na een intensieve pitch ronde gekozen voor GuiltyPeople en Somention als strategisch en social media partners. GuiltyPeople gaat aan de slag met de digitale strategie, online campagnes en activaties. Somention is in deze samenwerking verantwoordelijk voor social content en community management gefocust op engagement. In samenwerking met de customer service van TUI gaat Somention het gesprek aan met de volgers van het merk, om van hen echte fans te maken.

GuiltyPeople en Somention als strategisch en social media partners

Arne Hutter, Strateeg bij GuiltyPeople: ‘‘Wij ontwikkelden al met veel plezier enkele activatiecampagnes voor TUI, maar mogen nu ook meebouwen aan het merk voor de lange termijn. Dat maakt ons werk niet alleen waardevoller, maar ook veel leuker om te doen.”

Charlotte Koeleman, Commercial Director bij Somention: “Naast dat we erg trots zijn om TUI toe te voegen aan ons portfolio, merken we dat het social team van TUI en ons content team aan elkaar gewaagd zijn. In de samenwerking zetten wij innovatie centraal en het is fijn als een opdrachtgever dit waardeert en hierin mee wil gaan.”

Marijke Slaats, Teamlead Branded Content TUI: ‘‘In een dynamische sector zoals de reisbranche wordt digitale marketingcommunicatie steeds belangrijker. Met GuiltyPeople en Somention heeft TUI mooie partners gevonden waarbij zowel digitale merkstrategie als innovatie goed bij elkaar samen komen.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GuiltyPeople is de creatieve afdeling van ISM eCompany.

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  10 February 2020   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  10 February 2020   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  10 February 2020