Uitbreiding e-Commerce platform GSUS

24 september 2012 | 2302 Views

ISM eCompany heeft naast de huidige webshop van GSUS op het Sana platform, nog twee webshops voor de merken Kings of Indigo en Tumble ’n Dry op ditzelfde Sana platform gelanceerd.

De webshops van Tumble ‘N Dry en Kings of Indigo staan inmiddels live. De komende jaren neemt ISM eCompany verschillende diensten op de gebieden van online marketing, beheer en hosting op zich voor deze webshops. Zo verzorgt het online marketing team van ISM zoekmachinemarketing voor Tumble ‘N Dry.

Over Tumble 'N Dry
De persoonlijkheid van Tumble 'N Dry wordt gekenmerkt door het idee dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en moet betaalbaar zijn voor iedereen. De liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert.

Over GSUS Sindustries
GSUS is een kledingmerk dat is opgericht in 1993 door Jan Schrijver en Angelique Berkhout. GSUS verkoopt kleding voor dames en heren. Naast deze collectie zijn ze nu uitgebreid met een aparte lijn met jeans en voor kinderkleding.

Bekijk de portfoliocase voor GSUS Sindustries 
Ga naar de webshop van GSUS Sindustries  

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?