Vijf klanten van ISM in Twinkle 100!

25 september 2014 | 3614 Views

Dit jaar staan liefst vijf ISM klanten in de Twinkle top100. Waaronder Euretco, Klein Retail Groep en de Online Drogist. De Twinkle100 2014 is een overzicht van de honderd in omzet grootste online retailers van Nederland.

De totale omzet van bedrijven in de Twinkle 100 is een kleine negen miljard euro. Van die negen miljard bedraagt de online omzet een totaal van vijf miljard euro! Europa telt in totaal 816 miljoen inwoners, 565 miljoen internetgebruikers en maar liefst 264 miljoen online shoppers.

Op nummer 30 van de top100 is Euretco te vinden. Euretco is de grootste retailservice-organisatie van Nederland. Euretco exploiteert winkels in de mode-, woon-, media- en sportbranche. ISM bouwde voor Euretco een webshop op Sana Commerce. Bekijk de portfoliocase van Euretco.

Op nummer 38 staat ISM klant ‘Klein Retail Group’. Klein Retail Groep, voormalig fotoklein, verkoopt voornamelijk camera’s, TV’s en mobiele telefoons. Via de website Klein Retail Group kunt u gemakkelijk doorschakelen naar tvaudio.nl en camera.nl. ISM eCompany ontwikkelde voor Klein Retail Group een crosschannel e-Commerce platform op Magento Enterprise. Het online marketing team van ISM verzorgt zoekwoorden onderzoek, Google Analytics en ook de e-mailmarketing voor Klein Retail Group.

Op nummer 74 is ‘de Online Drogist’ te vinden. De Online Drogist werd in 2007 opgericht en heeft sinds de oprichting elk jaar haar omzet verdubbeld. De Online Drogist wilde haar omzet via zoekmachines substantieel verhogen, en koos daarom voor de SEO expertise van ISM eCompany. Belangrijk bij de keuze was de 100% e-Commerce focus van ISM eCompany. Bekijk de portfoliocase van de Online Drogist. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?