Webshop SISSY-BOY live

21 februari 2013 | 2526 Views

SISSY-BOY, een grote schakel binnen de Nederlandse fashion branche, heeft een nieuwe webshop. Met deze nieuwe webshop kan SISSY-BOY haar klanten beter bedienen.

ISM eCompany heeft de nieuwe webshop gebouwt op het e-commerce platform Magento. De keuze viel op Magento software omdat dit het best aansluit op de wens voor een technisch stabiel platform. Naast de bouw van de webshop verzorgt ISM ook de hosting en het beheer. Naast dames en herenkleding kan men nu op de webshop ook terecht voor interieur- en verzorgingsproducten. SISSY-BOY is een totaalconcept en een winkel voor het hele gezin.

Over SISSY-BOY 
SISSY-BOY is een Nederlands winkelmerk, met 32 filialen door heel Nederland. Doordat SISSY-BOY met eigen creatieve en technische specialisten werken kunnen zij met zekerheid een authentiek Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure afleveren. Om continuïteit in aanpak, visie en uitstraling te waarborgen wordt bij SISSY-BOY niet met externe bureaus samengewerkt. SISSY-BOY ontwerpt de kleding zelf, ontwikkelen eigen stoffen en ook de productie hebben zij in eigen hand.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?