WeLikeFashion.com weer online

15 april 2014 | 2991 Views

ISM eCompany heeft WeLikeFashion.com zo snel mogelijk weer online geholpen. De site die onlangs failliet ging, is overgenomen door We Are Labels. Vervolgens werd de hulp van ISM eCompany ingeschakeld om ze zo snel mogelijk weer online te helpen.

ISM eCompany had een vooronderzoek gedaan om het platform van We Are Labels over te zetten naar het Magento platform, wat ISM eCompany intussen gerealiseerd heeft. Nadat het vooronderzoek afgerond was, kwam We Are Labels met de uitdaging om het hele platform samen te voegen met het platform van WeLikeFaschion.com. Naast dat het complete platform overgezet is naar WeLikeFashion.com, is ook deze site op de schop genomen. Zo zijn onder meer de webshop-stijl en interface door ISM eCompany aangepakt. We Are Labels denkt met Welikefashion.com de online positie te kunnen versterken. "Welikefashion.com is een mooi bedrijf, dat goed aansluit op de filosofie van We Are Labels," zegt Pieter-Bas Broeke, eigenaar van de Amsterdamse boetieks.

WeLikeFashion.com
De webwinkel WeLikeFashion.com is een begrip in de online kledingwinkel branche. Het is een bekende women only webshop. We Are Labels heeft zes winkels in het centrum van Amsterdam en WeLikeFashion.com is sinds kort onderdeel van de kledingfirma. De website is sinds 20 maart weer online.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?